Полезни статии
< Всички Теми
Принтирай

Какво е споделен хостинг?

Услугата споделен хостинг позволява на всички които искат да изградят своето онлайн присъствие да започнат лесно и бързо, без да инвестират прекалено много време в технически детайли.

Споделеният хостинг предоставя всички ресурси необходими за да изградите и развиете своя сайт на най-достъпната цена. Сървърт на който се разполагат акаунтите се управлява изцяло от нас и не се изискват технически познания от страна на клиента, като така вие можете да се съсредоточите върху направата и популяризирането на своят сайт, вместо да се налага да управлявате уеб сървър, DNS сървър, MySQL сървър и други.

Друго предимство на тази услуга е, че вие се възползвате от премиум услуги като Litespeed, JetBackup, CloudLinux, cPanel, Mailchannels, Softaculous и други, които се ползват с платени лицензи и биха стрували в пъти повече, за да бъдат инсталирани на VPS сървър или физически такъв.

Table of Contents
Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.