За Нас

Айти Фактори ЕООД и TheHost.bg сме млад екип от уеб хостинг ентусиасти и сме на българският пазар от 2017 година. Всеки един от доказаните специалисти в екипа има дългогодишен опит в професионалната сфера.

Нашата мисия е да предоставяме най-висококачествената услуга на най-добрата цена. Намираме предизвикателствата за движеща сила в работата ни и израстването на компанията. За нас предоставянето на иновативни и преди всичко гъвкави решения на нашите клиенти е от особена важност, и нещо с което истински се гордеем.

Инфраструтура

Доверявайки се на нас вие получавате защита и сигурност на вашите данни:

Земетръс – носимоспособност, устойчивост и дълготрайност на строителните конструкции и земната основа при експлоатационни и сеизмични натоварвания според изискванията по ЗУТ – IX степен по EMS (European Macroseismic Scale).

Електрическо захранване – Два напълно независими „dual active“ силови електрозахранващи трансформатора с мощност от по 1 MW, работещи в схема на резервираност (2N), присъединени към две независими подстанции.

Напълно независима ток захранваща (UPS) система в схема на резервираност 2 x (N+1) : A UPS (N+1) + B UPS (N+1) с подсигурена автономна работа в режим „батерия“ – 15 мин. при 100% натоварване.

Дизелови генератори за резервно електрозахранване, в схема на резервираност (N+1) с резервоари за гориво достатъчни за 72 часа автономна работа при 100 % натоварване.

Свързаността към дейта центъра се осъществява по две независими входящи кабелни линии влизащи в дейта центъра от две алтернативни трасета, както и от две независими трасета за вътрешно окабеляване от клиентското оборудване до двете зони за свързване с други клиенти/доставчици на услуги MMRs (Meet-me-Room).

Система за автоматично пожарно-известяване, включително система за ранно установяване на наличие на дим – VESDA (Very Early Smoke Detection Apparatus);

Станете част от нашето голямо семейство сега!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС