Наети сървъри (dedicated servers | PPS)

Имате нужда от нает сървър с пълен достъп и хардуерни ресурси само за Вас? Предлагаме висококачествени наети сървъри HP, DELL, Supermicro на изгодни цени за всеки бизнес!

– Бързо предоставяне на наетия сървър след сключване на договор и поръчка.
– Богат избор от наети сървъри: с нов хардуер, както и обновени сървъри и компоненти с гаранция.
– Колокация на наети сървъри в професионален дейта център с ISO/IEC сертификат за управление на сигурността на информацията, както и PCI DSS 3.2.1 сертификат.

– Изключителна свързаност за Вашия нает сървър при всякакви нужди и директна връзка с Tier 1 оператори, допълнителна Интернет резервираност от различни оператори.

– Специфични решения с наети сървъри, за специфични нужди на клиента, изпълнени от опитен екип системни администратори.

– Професионално софтуерно управление на наети сървъри, както и съпорт на място 24/7/365.

Заявете вашият нает сървър като попълнете формата по-долу.

    Често задавани въпроси

    Наетият сървър е специален тип хостинг при който Вие разполагате изцяло с хардуерните и софтуерните ресурси, без да ги споделяте с никой. При наетия сървър разполагате с цялата свобода да правите какво прецените: широк избор на операционни системи и приложения с възможности за модификация, подбор на хардуер в конфигурация която Ви устройва. Никой друг освен Вас няма да има достъп до информацията Ви. При наетите сървъри се постига максимално ниво на сигурност, това заедно с огромните ресурси, правят наетите сървъри подходящи за големи и средни бизнеси и приложения.

    Когато става въпрос за избор между виртуален сървър (VPS) или нает сървър (PPS | Dedicated server ) се стемим да съберем максимално информация за конкретния проект. Необходимите за него ресурси, бъдещото му разрастване, техническа поддръжка | обезпечение … Свържете се с нашите любезни консултанти за повече информация.

    Предлаганите от нас наети сървъри са основно премиум клас: HP, DELL, Supermicro. Ако имате специфични изисквания, свържете се с нас за повече информация.

    За да предложим максимално добро решение за нает сървър като цена / производителност, моля попълнете въпросната форма. Тя ни служи като базов ориентир на нуждите Ви от нает сървър.  Опциите за надграндане на нает сървър са възможни. Наш служител ще разгледа внимателно запитването и ще се свържем с Вас с конкретно предложение за нает сървър.